+32(0)2 588 59 59 info@feniksaccountants.be

Beste klant

U heeft de laatste dagen ongetwijfeld de ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) gevolgd en gevoeld. Naast de bezorgdheid voor het welzijn van iedereen in onze maatschappij, zijn wij bij Feniks Accountants eveneens bezorgd om de gezondheid van onze bedrijven en klanten. De kans dat u, en wij allemaal, voor een ingrijpende economische uitdaging staan is reëel.

Wij staan u bij met al onze kennis en inzet in deze moeilijke tijden.

We volgen nauwgezet het advies en de richtlijnen die de overheid heeft opgesteld. Voor ons is het immers belangrijk om de risico’s voor klanten en medewerkers te beperken, én de normale dienstverlening en informatie- en hulpstromen voor u te blijven garanderen.

Er zijn verschillende maatregelen genomen voor bedrijven ten aanzien van tijdelijke werkloosheid, spreiding uitstel en vrijstelling van betaling sociale bijdragen, voorheffingen en vele andere sociale en fiscale heffingen voor ondernemingen. Voor meer informatie en gedegen hulp staan wij 100% klaar voor u. Contacteer ons gerust met al uw vragen en bezorgdheden!

Wat bieden we nog meer aan?

Om u zo goed mogelijk te beschermen tegen de risico’s van het verder verspreiden van het virus, maar ook tegen de economische impasse, trekken wij al onze digitale mogelijkheden open waarin we de laatste jaren sterk hebben geïnvesteerd.

Wij staan u te woord en kunnen u verder helpen via video- of conference call, via ons digitaal portaal en onze nieuwe app!

Wilt u de komende periode liever niet de deur uit? Dat begrijpen we maar al te goed. Ook in dat geval staan wij voor u klaar.

  • U kan telefonisch of per mail terecht bij uw contactpersoon met al uw vragen.
  • Uw belangrijkste accountancy zaken kunt u digitaal beheren via ons portaal.
  • U kan via video of conference kanaal onze medewerkers spreken.
  • En, nieuw bij Feniks, beheer al uw zaken via onze gemakkelijke app, altijd bereikbaar. (zie download links onderaan deze pagina

Vanzelfsprekend volgen we alle fiscale ontwikkelingen op de voet en kunt u op onze hulp rekenen tijdens deze moeilijke en bijzondere tijden. Het maakt niet uit of de vraag klein is of groot, u kan ons ten alle tijde contacteren.

Met vriendelijke groeten

Marc VanmanshovenDownload de Feniks app en maak onze samenwerking een pak eenvoudiger!

Als u een iPhone gebruikt, kunt u de app downloaden via onderstaande link.Als u een Android-telefoon gebruikt, kunt u de app downloaden via onderstaande link.Als u een Mac gebruikt, kunt u de app downloaden via onderstaande link.Als u een Windows PC gebruikt, kunt u de app downloaden via onderstaande link.